Een eigen chalet – uw tweede thuis

2018-08-02
van parador

De drukte van uw vaste omgeving wordt vaak iets te veel. Hoe lekker is het dan als u een eigen plekje heeft om af en toe naar toe te vluchten? Een eigen chalet is een tweede thuis waar u wanneer het uitkomt naar toe kunt gaan. Een weekendje weg, een lange vakantie of zomaar tussendoor.

Uw eigen chalet op uw droomplek

Voor veel mensen is een eigen chalet een geweldige uitkomst. Een eigen plekje, waar u naar toe kunt wanneer het u uitkomt. Van uw eigen chalet kunt u jarenlang genieten. Een chalet kunt u op veel verschillende parken in eigen land of buitenland plaatsen. Dit biedt de mogelijkheid om uw droomplek van top tot teen te ontdekken.

Genieten op een Parador Vakantiepark

Op de Parador Vakantieparken kunt u uw eigen chalet plaatsen. Midden in de prachtige Belgische Ardennen op Verblijfpark Ardinam of in de gezellige Antwerpse Noorderkempen op Verblijfpark Breebos. Daarnaast biedt Parador ook een speciaal chaletpark aan.

een eigen chalet

Chaletpark Ter Heide

Op het rustgevende Chaletpark Ter Heide kunt u uw chalet plaatsen op een ruime plek temidden van het groen. Een ideale plek om bij te komen van het dagelijks leven en te genieten van de natuur. Grenzend aan ons chaletpark ligt het natuurgebied “Blakheide”. Hier beleeft u de mooiste wandelingen en fietstochten.

Chalet op maat

Een nieuwe chalet kunt u helemaal op maat laten bouwen bij Chalet Invest. Een chalet volledig naar wens zorgt ervoor dat u zich nog sneller thuis voelt. Aan de hand van uw specifieke wensen kan u een chalet op maat laten maken die voorzien is van alle luxe die u wilt. Vrijwel alles is mogelijk doordat de meeste modellen in eigen regie worden gebouwd.

Jonge luxeuze occasies

Bij Chalet Invest vindt u ook een ruim aanbod aan jonge luxueuze occasies. Deze chalets zijn nog zo goed als nieuw en van goede kwaliteit. Hier vindt u een uitstekende chalet voor een voordelige prijs.

Een eigen chalet?

Wilt u ook graag het gehele jaar door genieten van uw eigen chalet? Ontdek alle mogelijkheden van Chalet Invest!

Ontdek Chalet Invest