Een heerlijke vakantie aan de kust

2020-09-03
van parador

Verblijfpark Dallas is gelegen aan Belgische kust. Het strand van Blankenberge is slechts 50 meter lopen. Ook is het winkelcentrum van Blankenberge lopend goed te doen. Het centrum bevindt zich namelijk 2 km vanaf Verblijfpark Dallas. Verder biedt het park moderne accommodaties, kampeerplaatsen en jaarplaatsen aan.                               

Kampeerplaatsen en chalets aan de Belgische kust

De kampeerplaatsen zijn centraal gelegen, vlakbij de sanitair gebouwen en de wasserette. De kampeerplaatsen hebben een grootte van 80-100 m², inclusief parkeerplaats. De plaatsen zijn ruim opgezet zodat u heerlijk kunt genieten van een fijne kampeervakantie aan de Belgische kust.

U vindt op verblijfpark Dallas ook compleet modern ingerichte chalets met een ruim terras. De comforthome is voorzien van 2 slaapkamers, gemeubileerde zithoek, keuken met koelkast, magnetron, 4 pits kookplaat, waterkoker en koffiezetapparaat. Verder is het is toegestaan om uw auto te parkeren bij de comforthome. 

Beschikbaarheid bekijken

Zoveel leuke uitjes!

Ontdek bijvoorbeeld Sea Life Blankenberge. Altijd al haaien, zeepaardjes en pinguïns willen zien? Sea Life Blankenberge maakt dat mogelijk! In de afgelopen jaren zijn er al 400 aangespoelde zeehonden opgevangen. Sea Life Blankenberge is dit sinds 1998 gaan doen, omdat zeehonden ook een prettig leven verdienen. Naast de zeehonden zijn er nog veel andere vissoorten te vinden, maar ook mooie schildpadden en grote krabben.