Lastminute paasvakantie vieren?

2021-03-31
van parador

Wilt u lastminute een leuke paasvakantie in België vieren? Kom naar de Parador vakantieparken en geniet van het voorjaar. Ontdek hier onze parken.

Vakantiepark Breebos heeft nog veel plek

Op het gezellige vakantiepark Breebos kunt u ook lastminute nog paasvakantie vieren, want op dit vakantiepark zijn nog diverse plekken vrij. Verblijfpark Breebos is gelegen in een bosrijke omgeving en is daarmee het groene pareltje van Parador Vakantieparken. De ideale plek voor natuurliefhebbers, want ook tijdens de paasdagen is de omgeving prachtig. Aan de hand van onze tips voor leuke fiets- en wandelroutes bij dit verblijfpark ziet u de natuur op haar mooist. 

Komt u gezellig kamperen?

Wilt u ook van de mooie natuur genieten? Dan kunt u met de paasdagen gezellig komen kamperen of een van de huisjes huren. Uw kampeerplek is tussen de 80 m² en 110 m² groot. U beschikt over eigen elektra van 16 ampère. Vlakbij uw kampeerplek vindt u een centraal waterpunt. Met een camper, caravan en/of kleine tent kunt u beter op de kampeerweide gaan staan. Hier heeft u plekken van circa 50 m² die geschikt zijn voor alle kampeermiddelen. Voor beide kampeerplekken geldt dat er ook altijd een sanitair gebouw in de buurt is. Hierin vindt u douches, toiletten, een babyroom, afwasplaatsen en zelfs wasmachines en droogkasten.

Reserveer uw kampeerplek

Of viert u de paasvakantie liever in een huisje?

Wilt u uw lastminute paasvakantie liever in een huisje doorbrengen? Ook dat kan nog op verblijfpark Breebos. U kunt namelijk een van onze comfortabele mobilhomes boeken. Deze bestaan uit een luxe zithoek met digitale televisie, een volledig uitgeruste keuken, een ruime badkamer en meerdere slaapkamers. Met mooi weer kunt u natuurlijk heerlijk op uw eigen terras vertoeven. Kiest u voor de 4-persoons mobilhome of voor de grotere variant voor 6 personen?

Kies uw mobilhome

Uw lastminute paasvakantie in de natuur was nog nooit zo mooi als op Breebos. Viert u ook een mooie vakantie in eigen land?

Uw lastminute paasvakantie op Breebos boeken