Stacaravans zijn cool. Ontdek waarom!

2018-07-26

Heeft u al eens overwogen te investeren in een stacaravan? Stacaravans zijn cool en dat merken we. Zowel bij Caravandeal als op de Parador Vakantieparken is te merken dat de populariteit van stacaravans erg toeneemt. En dat vinden wij niet vreemd! We delen graag met u enkele reden waarom de investering in een stacaravan zo interessant is.

  • Een stacaravan geeft u veel vrijheid. U bezoekt de stacaravan wanneer u maar wilt en ervaart telkens dat ontspannen vakantiegevoel.
  • U viert vakantie in een vertrouwde omgeving. Met uw eigen spulletjes en ingericht naar uw eigen smaak is de stacaravan een eigen plekje om u heerlijk terug te kunnen trekken.
  • Eventueel kunt u de stacaravan ook verhuren. Op die manier wordt de stacaravan ook nog eens een interessante investering.
  • Stacaravans zijn ook erg geschikt als mantelzorgwoning
  • Wilt u een nieuwe stacaravan of een jonge occasie? De keuze is aan u, bij Caravandeal vindt u een ruim aanbod
  • Er is veel keuze in verschillende modellen stacaravans, er is dan ook altijd een stacaravan die past bij uw budget en wensen

Uw droomverblijf is dichterbij dan u denkt! Met een stacaravan op één van de Parador Vakantieparken geniet u van uw vakantie wanneer u maar wilt. Een weekendje weg met de kleinkinderen of met vrienden op stap? Lange wandelingen maken of een mooie fietstocht? Hoe uw droomvakantie er ook uitziet, het is mogelijk met Caravandeal en Parador. 

Nadat u bij Caravandeal een stacaravan heeft uitgezocht, plaatsen wij deze op een Parador Vakantiepark naar keuze. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd en u kunt direct aan de slag met de inrichting van uw stacaravan.

Ervaar zelf hoe cool een eigen stacaravan is en kom eens langs bij Caravandeal.