Vakantie in de Ardennen?

2020-08-21
van parador

Op vakantie in de Ardennen? Op Verblijfpark Ardinam is genoeg te ontdekken en beleven!

Vakantiepark in de Ardennen

Verblijfpark Ardinam bevindt zich in het zuiden van België. Een mooi 3- sterren verblijfpark op de bosrijke heuvels aan de rand van het dorpje Olloy-sur-Viroin.  Het verblijfpark biedt naast alleen kampeerplaatsen en luxe chalets ook ruime jaarplaatsen aan.

Ardinam Woodlodge

Moderne faciliteiten

Op het verblijfpark zijn moderne allerhande faciliteiten te vinden voor jong en oud. Het park heeft een zwembad, cafetaria, tafeltennistafels, petanque banen, voetbalveld, wasserette, mountainbike verhuur, Wifi, grote buitenspeeltuin en een kinderwaterparadijs. Verder zijn er ook 2 sanitair gebouwen met douches en toiletten.

Een afkoelende duik nemen terwijl uw kinderen aan het spelen zijn in het kinderwaterparadijs. Het waterparadijs is erg ondiep en is daarom veilig voor jonge kinderen. Ook heeft het waterparadijs glijbanen, water emmers en water spuwende slangen. Het zwembad is voor jong en oud en er kunnen waterpologoaltjes neer worden gezet  voor diverse waterspellen.

Ontdek de Ardennen

U kunt veel beleven in de omgeving van het park. Voor watersporten kunt u naar de meren gaan van de I’Eau d’Heure. Op een halfuurtje rijden vindt u gezellige stadjes zoals Chimay, Dinant en Maredsous. Daarnaast is het erg interessant om de Grotten van Han, Grotten van Neptunes en onder andere diverse musea te bezoeken.

Wilt u op vakantie in eigen land en de Ardennen ontdekken? Bezoek de site van verblijfpark Ardinam en boek direct online een heerlijke vakantie.

Naar de site

Vakantie in de Ardennen