Vakantieparken met zwembad

2021-07-13

Verkoeling tijdens uw vakantie

Tijdens uw vakantie is niets fijner dan de mogelijkheid hebben om verkoeling op te zoeken. Op maar liefst twee van de vijf Parador Vakantieparken is dit mogelijk: Verblijfpark Ardinam en Verblijfpark Breebos. 

Zwemmen op Verblijfpark Ardinam

Op Verblijfpark Ardinam bevindt zich het grootste zwembad. Een mooi en groot zwembad van 1.50 meter diep, ideaal om heerlijk af te koelen. Ook is er bij het openluchtzwembad een waterspeelparadijs te vinden met diverse waterobjecten voor kinderen, zoals waterspuwende eendjes, tuimelende wateremmers en glijbanen. 

Terwijl de kinderen zich kostelijk vermaken in het waterparadijs, geniet u vlakbij van een lekker biertje of bakje koffie. Aan alle leeftijden is gedacht!

Verblijfpark Ardinam

Zwemmen op vakantiepark in Rijkevorsel

Naast Verblijfpark Ardinam beschikt Verblijfpark Breebos ook over een openluchtzwembad. Het zwembad vindt u in de leuke ontmoetingsplaats - ofwel 'Het Eilandje' - midden op het verblijfpark waar u lekker kunt zwemmen in het zwembad, plonsen in het peuterbad of een drankje kunt nuttigen in de cafetaria.

Of kies voor heerlijke verkoeling bij de zwemvijver, gelegen bij de receptie en diverse andere faciliteiten. De zwemvijver met twee spetterende glijbanen staat garant voor urenlang zwem- en speelplezier! Ook de allerkleinsten kunnen hier terecht. Voor hen is er een aparte zone waar ze kunnen zwemmen en spelen.

Verblijfpark Breebos

Vakantiepark aan de kust

Dan niet een vakantiepark dat beschikt over een zwembad, maar wel de mogelijkheid biedt om verkoeling op te zoeken. Verblijfpark Dallas is met zijn prachtige ligging aan de kust een ideaal park dat u de mogelijkheid biedt om veel waterpret te beleven.

Verblijfpark Dallas