Ardennen

2018-06-14
van parador

Even eropuit naar de Ardennen? Ideaal te combineren met een overnachting op verblijfpark Ardinam. Het park ligt in het prachtige natuurpark Viroin-Hermeton, vlak bij de Franse grens.

Of u nou liefhebber bent van wandelen, fietsen of de natuur. De Ardennen heeft het allemaal te bieden. De uitgestrekte bossen en glooiende heuvels leveren prachtige natuur op.

In de buurt van het park zijn er ook de grotten van Neptunes, deze liggen om de hoek bij het dorpje Petigny. Het is mogelijk om door de grotten een rondleiding te krijgen, onderdeel van deze rondleiding is de boottocht door de ondergrondse rivier.

Op zoek naar actie? In de buurt van het park zijn er diverse mogelijkheden om de adrenaline op te zoeken. Zo is het mogelijk om met een parachute te springen, paragliden, watersportactiviteiten en is er een kartbaan in de buurt.

Verder kunt u in de omringende dorpjes lekker genieten van de plaatselijke restaurantjes en cafés. Geniet van de authentieke Belgisch-Franse gastronomie en lokale bieren.

Boek hier uw verblijf