Antwerpen

2018-06-25
van parador

Antwerpen, dé havenstad van België en liggend grotendeels op de rechteroever van de Schelde. Wat vroeger nog een van de belangrijkste handelssteden van Europa was is nu een gezellige stad met veel bezienswaardigheden. Antwerpen kent veel religieuze gebouwen zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en de Sint-Andrieskerk. Verder heb je in Antwerpen een ruim aanbod in cafés waar je een hapje en een drankje kunt nuttigen. Antwerpen kent daarnaast meerdere winkelstraten en – centra, De Meir is bijvoorbeeld een van de grootste winkelstraten van België.

Met een bezoek aan de Antwerpse Zoo geeft u een extra impuls aan uw bezoek aan Antwerpen. De Zoo kent mooie monumentale gebouwen en heeft prachtige dieren in het verblijf. Breng een bezoek aan de vlindertuin, kom kijken bij de mensapen of aanschouw de Afrikaanse dieren op de Savanne.

De straten rondom de Centraal Station van Antwerpen vormen de diamantwijk. Dit omdat hier jaarlijks voor miljarden aan euro’s aan diamanten wordt verhandeld. Al eeuwen lang is Antwerpen het centrum van diamantbewerking en handel. Dus voor edelstenen, zilver en goud bent u hier op het juiste adres.

Een bezoek aan Antwerpen combineren met één of meerdere overnachtingen, dit is mogelijk bij Verblijfpark Breebos!

Direct reserveren