Genieten in de Noorderkempen

2020-10-01
van parador

Verblijfpark Breebos is gelegen in een prachtig bosgebied: Noorderkempen, Antwerpen. Rondom dit 4-sterren zijn veel diverse wandel- en fietsroutes te vinden. Het park beschikt over vele faciliteiten en is een heerlijk vakantiepark voor jong en oud.

Verblijven in een gezellige holiday home

Op Verblijfpark Breebos kunt u kamperen en een chalet huren. Ontdek bijvoorbeeld de gezellige Holiday Homes. Een verblijf in de holiday home biedt net wat meer luxe want deze accommodatie is van alle gemakken voorzien. In de moderne comforthomes bevindt zich een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel, gemeubileerde zithoek en keuken met koelkast, magnetron en allerlei andere benodigdheden wat er in een keuken te vinden is.  De holiday home is te huren voor 4 en voor 6 personen. Verder heeft het een terras met tuinset en gratis Wifi.

Faciliteiten

Het verblijfpark heeft niet alleen een openluchtzwembad, maar ook een zwemvijver met zandstrand. Voor de kleintjes is er een afgebakende zone waar ze in alle veiligheid kunnen spelen en zwemmen. Aan het strand zit Breebos Eetcafé, waar u terecht kunt voor een lekker drankje en hapje tijdens het zonnebaden. Ook het openluchtzwembad heeft een ligweide en voor de kleintjes is er een peuterbad.

Verder biedt het park diverse buitenspeeltuinen, springkastelen, tennisplein, petanque banen, binnenspeeltuin, wasserette en groot sanitair gebouw met douches. Voor de visliefhebbers is er een visvijver aanwezig met cafetaria.

Natuurlijk is de prachtige omgeving van dit park ook een groot pluspunt. U kunt naar hartelust fietsen, wandelen en mountainbiken in de prachtige natuur.

Nu boeken