Jaarplaats op Verblijfpark Breebos

2018-10-01
van parador

Het hele jaar een vakantiegevoel, klinkt heerlijk toch? Op Verblijfpark Breebos is dit mogelijk. U kunt het hele jaar genieten van het vakantiegevoel met een tijdelijke woonruimte op een jaarplaats.

Op het park zijn verschillende jaarplaatsen in een prachtige omgeving. Of u nu liever wat meer rust heeft of juist meer privacy, wij denken graag met u mee. Zo zijn er staanplaatsen in een bosrijke omgeving of juist aan het water. Alle staanplaatsen zijn in verschillende grootten beschikbaar, van 100 m² tot maar liefst 300 m².

U kunt tijdens uw verblijf het hele jaar door gebruik maken van de verschillende faciliteiten op het park. Het park en alle faciliteiten zijn het hele jaar geopend, zo kunt u elk seizoen genieten van alle faciliteiten en leuke activiteiten. Zo is er een visvijver, een zwembad met peuterbad en een binnenspeeltuin. Ook kunt u in het restaurant met bar terecht voor een lekker hapje eten of een drankje. 

Meer informatie

Zoekt u nog een stacaravan of chalet als tweede thuis? De adviseurs van Caravandeal & Chalet Invest helpen u graag verder. Met luxe chalets op maat of juist een betaalbare en goede occassie is er al snel een chalet of stacaravan die voldoet aan uw wensen.

Aanbod Caravandeal

Aanbod Chalet Invest