Blankenberge

2018-06-18
van parador

Echt genieten van de Belgische kust kan in Blankenberge, een mooie badplaats in Vlaanderen. U kunt hier lekker uitwaaien op de pier, zonnen op het strand of een bezoekje brengen aan het huisje van Majutte.

Pinguïns aan de Belgische kust? Ja dat kan! In Sea Life Blankenberge leven de Humboldt Pinguïns op hun eigen strandje en zwembad. Naast pinguïns zwemmen er ook haaien, zeepaardjes en zijn er Kings Crabs en schildpadden. Sinds 1998 vangt Sea Life Blankenberge aangespoelde zeehondjes op. In de afgelopen jaren zijn er al 400 zeehondjes opgevangen!

Ook voor de kinderen is er genoeg leuks in Blankenberge. Op het circuit van Autodroom kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Hier kunnen ze in gocarts racen op het circuit dat onder de Pier van Blankenberge doorgaat. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met voetgangers op het circuit, gezien het circuit enkel is voorbehouden voor gocarts.

Genieten van de Belgische kust en graag hier ook overnachten? Dat kan! Gelegen bij Blankenberge ligt vakantiepark Dallas.

 

Boek uw verblijf