Antwerpen

2018-06-04
van parador

Antwerpen kent vele kroegjes en cafés waar men kan genieten van een hapje en een drankje. De stad aan de Schelde was vroeger een van de belangrijkste havensteden van Europa. Tegenwoordig kan je er beter terecht voor de heerlijke chocolade en de vele winkelstraten en –centra. Winkelstraat de Meir is een van de grootste winkelstraten van heel België. De stad kent veel religieuze gebouwen, zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.

Het centraal station is zeker een bezoek waard wanneer u Antwerpen bezoekt. Het beschikt over een fraaie inkomhal met daarboven een prachtige koepel. Wanneer u dan toch bij het centraal station bent, kunt u ook direct de Antwerpse Zoo bezoeken. Daar vind je tussen de monumentale gebouwen prachtige dieren. De giraffe, olifant en zebra leven op de savanne en er is schitterende vlindertuin.

Voor chocolade bent u in Antwerpen op het juiste adres. Hier zijn meerdere uitstekende chocolatiers gevestigd. Geniet van overheerlijke bonbons of neem deel aan een chocolade workshop.

Antwerpen is zeker een bezoek waard, en daarnaast ook goed te combineren met een overnachting bij vakantiepark de Brem.

Direct reserveren