Landschap de Liereman

2018-08-22
van parador

Voor veel mensen is wandelen in de natuur een goede manier om echt te ontspannen. Genieten van de prachtige bossen, lange wandelpaden en één zijn met de natuur.

Verblijft u op verblijfpark De Brem? Dan is landschap de Liereman een echte aanrader. Op dit landschap zijn verschillende wandelroutes door bossen, heide en vennen.  Kom wandelen met de kinderen en neem een van de kortere routes van bijvoorbeeld 1,6 of 5,5 kilometer. Liever een route waar u meer ziet van dit prachtige landschap? Er zijn ook langere routes van bijvoorbeeld 10 of 17 kilometer.

Op het landschap zijn regelmatig verschillende activiteiten zoals een georganiseerde heidewandeling en zijn er verschillende cursussen. Kom na de wandeling nog even bij met een kopje koffie bij het bezoekerscentrum, echt genieten! Benieuwd naar wat het landschap allemaal te bieden heeft? Bekijk deze website.

In de stille Kempen op de hei vind u verblijfpark De Brem. Een prachtige locatie als u graag wilt fietsen of wandelen tijdens uw vakantie.

Boek nu