Tijdelijke woonruimte vakantiepark

2018-09-05
van parador

Op Verblijfpark De Brem in het centrale Lille in België kunt u tijdelijk een woonruimte huren. Zo kunt u al voor een periode van een maand tot een langere periode van een jaar een comfortabel chalet huren.

Het kan als bedrijf handig zijn dat uw medewerkers tijdelijk wat dichterbij wonen. Wij helpen u graag bij het vinden van een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark. Verblijfpark De Brem ligt vlakbij de oprit van de E34 en op een boogscheut van Lille en Gierle.

Ook als particulier kunt u op Verblijfpark De Brem terecht voor een tijdelijke woonruimte. U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van de faciliteiten van het park en bijvoorbeeld uw kleding wassen en drogen in het vernieuwde sanitair.

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in België? Wij helpen u graag. Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoon: +32 (0)14 88 02 14 of via mail: info@verblijfparkdebrem.be.

Ook is er de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag om een tijdelijke woonruimte te vinden die aan uw wensen voldoet.