Chalet in België

Wanneer u op vakantie gaat naar België zijn er ontzettend veel verschillende opties. U kunt ervoor kiezen om aan de Belgische kust te verblijven of juist ergens in de natuurrijke Belgische Ardennen. Wat u ook kiest, u zult vast genieten van de Belgische gezelligheid en mooie natuur. Een vakantie in België is altijd een succes. Helaas is het weer in België niet altijd even voorspelbaar. Het boeken van een chalet op één van onze vakantieparken kan hiervoor een goede oplossing zijn.

Een chalet in België zorgt ervoor dat u niet afhankelijk bent van het weer. Daarnaast verblijft u in meer luxe en comfort dan wanneer u in een tent of caravan verblijft. Op chaletpark Ter Heide kunt u uw eigen chalet kopen en deze op dit mooie park plaatsen. Chaletpark Ter Heide is een rustig chaletpark verscholen in de mooie Belgische natuur. Via Caravandeal kunt u een chalet kopen die past bij u eisen. Wellicht wilt u een grote chalet met modern interieur of juist een knusse chalet in een landelijke stijl.

Holiday Homes

Op onze vakantieparken zijn Holiday Homes beschikbaar. Deze stacaravans zijn comfortabel en ruim ingericht. Onze Holiday Homes met twee slaapkamers heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee aparte bedden. De Holiday Home met drie slaapkamers heeft een kamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met twee aparte bedden. Andere faciliteiten van de chalets:

  • 100m2 oppervlakte perceel
  • elektra 16 ampère
  • badkamer
  • toilet
  • verwarming

Op De Brem, Ardinam, Breebos en Beachside zijn Holiday Homes waarbij in de woonkamer een tweepersoonsbed uitklapbaar is.

De tarieven van de Holiday Homes zijn per vakantiepark verschillend en zijn terug te vinden onder de tarieven.

Wanner u voordeliger uit wilt zijn dan bij de aankoop van een chalet, kunt u ook kiezen voor de aankoop van een stacaravan. Zo kunt u op elk gewenst moment genieten van een vakantie of weekend weg in uw eigen chalet in België. Een stacaravan kunt u op onze vakantieparken plaatsen. De voordelen van een stacaravan zijn dat het erg gezellig is en je onafhankelijk bent van het weer.