Top 5 vakantieparken van België

Als het aan ons ligt, zijn er 5 vakantieparken in België waar iedereen een keer geweest moet zijn. De 5 vakantieparken van Parador liggen allemaal in een mooie omgeving aan de Belgische kust of in de Belgische Ardennen. Alle vakantieparken hebben iets anders te bieden, hierdoor is er voor iedereen het ideale vakantiepark te vinden. Hieronder de top 5 vakantieparken in België van Parador. Naar welk vakantiepark gaat u toe?

Vakantiepark Breebos

Vakantiepark Breebos ligt in de Antwerpse Noorderkempen. Dit is de perfecte plek voor dagjes uit, maar ook voor mooie wandelingen en fietstochten in de prachtige natuur. De Antwerpse Noorderkempen liggen tussen Antwerpen en de Nederlandse grens. Vanuit hier kunt u een dagje naar sprookjespark de Efteling, winkelen in Antwerpen of Breda of de Aardbeienroute fietsen of bewandelen. Wilt u liever lekker uitrusten op het vakantiepark? Dan kan dat ook. Vakantiepark Breebos biedt verschillende faciliteiten en activiteiten. Kinderen kunnen zich goed vermaken in de speeltuinen, het zwembad, springkastelen, bowlingbaan, paintball, beachvolleybal of op het Tennisveld. Vakantiepark Breebos beschikt over kampeerplaatsen, seizoen plaatsen en jaarplaatsen.

Vakantiepark Ardinam

Een vakantie in de Belgische Ardennen houdt in dat u kunt genieten van de natuur en vele spannende activiteiten. U kunt wandelen en fietsen in de bosrijke en ongerepte natuur van de Ardennen, maar ook een kanotocht maken over de rivieren. Een dagje naar een ongelooflijk mooi dorpje tegen een rotswand aan is zeker een bezoekje waard. U kunt daarnaast ook op avontuur gaan in een kajak of naar de grotten van Neptunes. Voor wandelaars en fietsers is deze plek zeer geliefd vanwege de prachtige omgeving die niet toeristisch is. Op het Vakantiepark Ardinam in de Ardennen kunt u terecht voor een verblijf die een nachtje duurt, maar ook voor jaarplaatsen zowel op de camping als in een vakantiehuis.

Vakantiepark Dallas

De Belgische kust is een perfecte vakantieplek. Zeker de kust bij Blankenberge is erg populair. Hier vindt u de enige pier in België. U kunt hier terecht voor gezellige horecagelegenheden, welke u ook vindt aan één van de leukste boulevards van België. Het is hier vaak erg gezellig bij de verschillende terrassen en beachclubs. In de avond kunt u mooie strandwandelingen maken langs de boulevard, het strand en de duinen. Vakantiepark Dallas ligt op 2 kilometer afstand van Blankenberge. Hier kunt u naar het strand, zee, maar ook naar het centrum van Blankenberge. Vakantiepark Dallas is niet alleen geliefd vanwege haar goede ligging, maar ook de fijne faciliteiten en de leuke animatie. Boek snel uw plekje!

Vakantiepark De Brem

Een vakantiepark voor tijdelijke huisvesting. Vakantiepark De Brem is een droom voor rustzoekers. De Brem staat bekend als knusse en kleinschalige vakantiepark midden in de natuur. Een overnachting op dit vakantiepark houdt in dat je wakker wordt tussen de bomen en uitgestrekte weilanden. Vanuit hier kunt u naar de gezellige dorpen Gierle en Lichtaart. Vooral wanneer u houdt van fietsen en wandelen, is De Brem uw ideale vakantiepark. Zoekt u een vakantiepark voor tijdelijke huisvesting bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of verbouwing? Dan is De Brem misschien wel iets voor u!

Chaletpark Ter Heide

Wanneer u wilt genieten in uw chalet in België van de Belgische natuur nabij Rijkevorsel, kunt u terecht op Chaletpark Ter Heide. Dit park ligt verscholen in het groen. Er zijn 213 comfortabele en luxe kavels beschikbaar op ruime plekken beschikbaar. Het chaletpark ligt vlakbij vakantiepark Breebos. Voor mooie wandelingen en leuke fietstochten kunt u naar natuurgebied "Blakheide" dat naast het chaletpark ligt.

Meer weten over de Parador vakantieparken? Bekijk hieronder een aantal relevante pagina's:

Vakantieparken in de Kempen

Vakantie aan de Belgische kust

Vakantie in de Ardennen

Goedkope vakantie in België