Vakantie in eigen land, in België of Nederland

Kies voor vakantie in eigen land met een recreatiewoning bij Parador Vakantieparken!
De Coronacrisis zorgt er momenteel voor dat we noodgedwongen thuis zitten en onze toekomstige vakantieplannen naar het buitenland zullen moeten opbergen. Er wordt nu verwacht dat veel mensen toch graag op vakantie willen en daarom graag in eigen land blijven. Is dit voor u ook het geval? Ontdek dan de verschillende Parador vakantieparken in België en Nederland.

Onze parken:

Vakantiewoning kopen?

Momenten van crisis bieden ook kansen, en wie slim is, investeert in een 2e verblijf bij Parador. Zo kan u elk vrij moment met uw gezin gaan genieten van uw vakantiewoning op één van onze parken. De momenten dat u er zelf geen gebruik van wenst te maken heeft u de mogelijkheid om uw chalet te verhuren. Zo geniet u van het beste van 2 kanten, een slimme investering dus!

De modern uitgeruste vakantieparken van Parador zijn allen gelegen op toplocaties in België (Belgische Kust, Ardennen, Kempen) en Nederland (Zeeland) waar een continue vakantiesfeer heerst!

Wilt u meer weten over het investeren in een 2e verblijf / recreatiewoning?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +32 495 54 19 79 of maak een één op één afspraak met onze adviseur.

Contact