Zomervakantie last minute België bij Parador

Wilt u nog graag een last minute zomervakantie boeken in België? Een last minute is vaak veel goedkoper en u geniet van de mooiste plekjes.

Parador Parcs heet u van harte welkom op onze één van onze parken. Onze parken vindt u zowel in de Ardennen waar u heerlijk kunt genieten van natuur, rust en uitdagende activiteiten, daarnaast heerlijk genieten in de Antwerpse Kempen, net als aan de Noordzeekust waar u heerlijk uit kunt waaien.

Zomervakantie last minute België in de Antwerpse Noorderkempen

Bent u op zoek naar een last minute zomervakantie in de Belgische Noorderkempen, ook wel bekend als de Antwerpse Noorderkempen? Parador Parcs heeft met drie vakantieparken in de Antwerpse Noorderkempen voldoende mogelijkheden om hier last minute uw zomervakantie door te brengen.

Verblijfpark Breebos

Een 30 hectare groot vakantiepark midden in de Antwerpse Noorderkempen, omgeven door de prachtige bosrijke omgeving en vele faciliteiten kenmerken Verblijf Breebos. De perfecte bestemming voor een heerlijke last minute vakantie in de zomer of als 2e verblijf. Vakantiepark Breebos is geschikt voor het gehele gezin.

Verblijfpark De Brem

Bent op zoek naar last minute zomervakantie in de Antwerpse Kempen? Verblijfpark de Brem is uitermate geschikt voor de fietsfanaten en wandelaars onder ons. Daarnaast is het de ideale uitvalbasis voor de rustzoekende 50 plussers.

Chaletpark Ter Heide

Nabij het verblijfpark Breebos ligt temidden van het groene Chaletpark Ter Heide. Met ruim 200 kavels kenmerkt dit chaletpark zich door de ruim opgezette kavels.

Heerlijk last minute uitwaaien aan de Noordzeekust

Houdt u ervan om een heerlijke strandwandeling te maken of heerlijk in een strandtent te eten? Dan is Verblijfpark Dallas wellicht iets voor u. Op slechts 50 meter van het strand vindt u het 2,5 hectare grote verblijfpark. Boek ook uw meivakantie Blankenberge om even lekker uit te waaien.

Last minute genieten van natuur in de Ardennen

Houdt u van een heerlijke vakantie te midden van de schitterende natuur van de Ardennen? Verblijfpark Ardinam ligt in de Ardennen tussen Dinant en Namen. Voor de liefhebbers van natuur, activiteiten en heerlijk zwemmen is dit vakantiepark uitermate geschikt. Vakantiepark Ardinam is de ideale bestemming voor een last minute zomervakantie voor het gehele gezin.