Vakantiepark Ardennen

Lekker wandelen, uitrusten en volop genieten in de bosrijke Ardennen

Camping Ardinam in het prachtige Viroinval

Viroinval ligt in de bosrijke Ardennen en bestaat uit 8 kleine dorpjes, in totaal telt de gemeente ongeveer 5500 inwoners. Als u opzoek bent naar rust en natuur, bent u in dit gebied aan het juiste adres. Dit gebied telt zich rijk aan fiets- en wandelpaden, prachtige natuur, gezellige kleine restaurantjes, waar u voor een eerlijk prijs kunt genieten van lokale specialiteiten. Meer over Ardennen vakantiepark Ardinam.

Voor de kinderen…

Camping Ardinam is een camping voor jong en oud, zo kunt u heerlijk wandelen in de prachtige bosrijke omgeving en kunnen de kinderen genieten van de kleurrijke speeltuinen van de camping. Behalve de speeltuinen kent de camping ook een prachtig kinderwaterparadijs met tuimelde water emmers, glijbanen, water spugende slangen en nog veel meer!

Meer informatie

Ontspan in de bosrijke omgeving

In de prachtige streek Viroinval kunt u als natuurliefhebber uitstekend uit de voeten. Doordat het gebied relatief rustig is en niet overspoeld met toeristen, geniet u in alle rust van de natuur en kunt u zichzelf helemaal opladen. Wandel en fietskaarten zijn te verkrijgen bij de receptie maar mocht u liever mountainbiken of nordic walken dan is dat ook geen probleem. Voor de nordic walkers zijn er speciale trajecten beschikbaar en mountainbikes kunt u huren op het park.

Meer informatie

Vakantiepark Ardennen

De spannende ondergrondse grotten van Neptunus in het dorpje Nismes

Nismes is een van de 8 dorpjes die Viroinval rijk is en hier bevinden zich de grotten van Neptunus. De grotten kregen bij hun ontdekking, in de vorige eeuw de naam “Adugeoir” ook wel bekend als het verdwijngat. Deze grotten behoren tot de oudste van België en door deze grotten loopt de Eau Noire, een wilde rivier. Tijdens de tocht door de grotten komt u souvenirwinkeltjes met grote keuze aan bijzondere steentjes, juwelen en streekbieren tegen. Deze tocht is leuk voor jong en oud!

Jaarplaatsen op camping Ardinam

Langer genieten dan een paar weken vakantie is ook geen probleem op camping Ardinam. Zo beschikt deze camping over de mogelijkheid om jaarplaatsen te huren. Of u nou liever een schaduw, rustige of toch een zonnige plek hebt, bij camping Ardinam kan het allemaal. De verschillende percelen zijn er in diverse maten van 100m2 tot maarliefst 300m2. 

Meer informatie over jaarplaatsen

Meer informatie camping Ardinam

Download de brochure

Bent u nog op zoek naar een last minute zomervakantie in de Ardennen? Klik dan hier.

Boek nu uw Vakantie Ardennen 2018!