Vakantiepark Ardinam

Niets is zo lekker als een vakantie in de mooie natuur van de Ardennen. Genieten van het groen in de omgeving, de buitenlucht en de rust. In de prachtige groene natuur van de Ardennen vindt u Vakantiepark Ardinam.

Vakantiepark Ardinam

Het Parador Vakantiepark Ardinam is gelegen op bosrijke heuvels nabij gezellige dorpjes. Het driesterrenvakantiepark ligt in België, aan de Franse grens. De mooie steden Namen en Dinant liggen vlakbij het vakantiepark in de Ardennen. Op onze camping kunt u terecht voor:                                                                            

Op het vakantiepark vindt u twee moderne sanitaire gebouwen met douches, toiletten, lavabo’s en chemische lozingspunt. Daarnaast is er ook een wasserrette.

Faciliteiten van ons Parador Vakantiepark

Rondom ons Parador Vakantiepark Ardinam zijn erg veel leuke activiteiten te vinden. Ook op het vakantiepark zelf is er genoeg vermaak voor jong en oud. De kinderen kunnen zich uitleven op het beachvolleybal terrein, bij de pingpong tafels, biljarttafels, voetbalveld of in de grote buitenspeeltuin. Daarnaast is er op Vakantiepark Ardinam ook een kinderwaterparadijs en mountainbike verhuur.

Ardennen vakantiepark ardennen vakantiepark ardennen vakantiepark

Activiteiten in de omgeving

Houdt u van schattige, pittoreske dorpjes? Dan kunt u uitstekend terecht op Vakantiepark Ardinam. In de omgeving van ons vakantiepark zijn acht leuke dorpjes te vinden langs de kronkelende rivier Viroin. Zeker wandelend en fietsend ontdekt u de mooiste plekken en plaatsen. In de omgeving van Ardinam vindt u mooie visvijvers, uitgestrekte velden, bosrijke plekken en de gelegenheid voor sportieve activiteiten. Hier kunt u kayakken, vissen, de Grotten van Neptunes bekijken en nog veel meer.

Parador Vakantieparken

Bij Parador Vakantieparken vindt u altijd de leukste vakantieparken van België. Niet alleen voor een rustgevende vakantie in de Ardennen kunt u bij ons terecht, maar ook voor een Strandvakantie Belgie aan de Belgische kust. Wilt u meer weten over de parken van Parador? Neem vrijblijvend contact met ons op!