Vakantiepark in de natuur

Verscholen in de pracht van de natuur, ligt chaletpark Ter heide

Chaletpark Ter Heide ligt in de prachtige natuur, maar ook in de buurt van vele bezienswaardigheden. Dit maakt het park erg populair, of u nou houdt van wandelen of liever een dagje wilt shoppen in Breda of Antwerpen, het kan allemaal via dit centraal gelegen park.

Fietsen en genieten van een heerlijke trappist

In de buurt van chaletpark Ter Heide kunt u kiezen voor de trappistenroute. Deze 44km lange route heeft een bijzondere sfeer en begint bij café trappisten (Westmalle). Tijdens deze route fietst u door bosrijke en landelijke gebieden met vele weilanden en akkers. Nadat u deze route heeft gefietst kunt u heerlijk genieten van een Trappist van het vat en heerlijk hapje van de chef, in café trappisten.

Vakantiepark in de natuur

Genieten in de wonderen wereld van de Efteling

Het sinds 1952 geopende park goed voor ruim 4.5 miljoen bezoekers per jaar, is een begrip geworden in de Benelux. Zodra u door de magische poorten van de Efteling loopt, heeft u meteen een sprookjesachtig gevoel te pakken. U waant zich in een nieuwe wereld waar alles sprankelt en de muziek zorgt voor een episch gevoel. Voor de allerkleinste een reis maken door het sprookjesbos en voor de waaghalzen de Baron tegemoet lopen, de Efteling is voor iedereen een verademing. Vanuit chaletpark Ter Heide is het ongeveer 50 minuten rijden naar dit prachtige park.

Shoppen in Antwerpen

U wilt een heerlijk dagje shoppen, kies dan voor Antwerpen. In Antwerpen vind je alle grote merken en bekende ketens, maar zijn er ook leuke en speciale winkels. Antwerpen wordt al jaren gezien als de shop stad van België. In het centrum van Antwerpen vind u onder andere de overdekte winkelcentra de Grand Bazar, Century Shopping Center en de Nieuwe Gaanderij. Het grootste shopping center is echter buiten Antwerpen te vinden, namelijk het Wijnegem Shopping Center. Hier vind u meer dan 200 winkels en horecazaken die zorgen voor vele uren shop plezier. Vanuit chaletpark Ter Heide is het ongeveer 45min rijden naar Antwerpen.

Wandelen, fietsen, shoppen en pretparken bezoeken. Wij snappen dat u langer wilt blijven op chaletpark Ter Heide.

Door de vele faciliteiten in de omgeving van Ter Heide snappen wij als geen ander dat u langer wilt blijven. Bij chaletpark Ter Heide kunt u daarom ook een chalet kopen en heeft u al een eigen chalet vanaf €99.000. Hiervoor krijgt u een eigen stuk grond van +/- 200m2 met een nieuwe gebouwd duo chalet van ruim 60 m2. Klik hier voor meer informatie over een eigen chalet.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Brochure

Neem contact op met Ter Heide