Verblijfpark Dallas

Verblijfpark Dallas in Blankenberge, direct aan de Belgische kust is een perfecte plek om uw strandvakantie in België te vieren. Ons vakantiepark is de perfecte locatie voor een heerlijke vakantie en een vakantie aan de Belgische kust is altijd een feest. Ontdek ook waarom Verblijfpark Dallas uw volgende vakantiebestemming moet worden!

Direct naar de website van Verblijfpark Dallas

Vakantie aan de Belgische kust

De Belgische kust is al jaren zeer in trek bij bezoekers uit België, Nederland en andere Europese landen voor een vakantie aan de Belgische kust. Plaatsen als Blankenberge, Oostende en De Haan bieden voor jong en oud veel te doen en zijn dan ook badplaatsen waar veel toeristen graag verblijven. Ontdek op deze website eens de top 10 met bezienswaardigheden aan de Vlaamse kust. Een tram rijdt langs alle badplaatsen en brengt je dus snel op de plek van je bestemming. Deze tram stopt tevens dichtbij Vakantiepark Dallas. Natuurlijk is er ook het bekende pretpark Plopsaland wat voor velen een reden is om naar de Belgische kust te komen. Maar er is veel meer te doen in deze streek en tijdens een midweek, lang weekend of vakantie zult u dit zeker kunnen ervaren.

Verblijfpark Dallas - Blankenberge

Verblijfpark Dallas is een 2,5ha groot vakantiepark met kampeerplaatsen, seizoenplaatsen en jaarplaatsen. Of u nu komt met uw toercaravan of tent of uw stacaravan op een jaarplaats zet, op ons verblijfpark is alles mogelijk. Bovendien hanteren wij uiterst scherpe tarieven. Het park is voor zien van alle luxe en comfort met voorzieningen als WiFi, TV distributie, elektriciteit, riolering, verharde wegen en net en proper sanitair met douches, toiletten en wastafels met warm water. Kortom, uw verblijf aan de Belgische kust begint op ons mooie vakantiepark.

Verblijfpark Dallas Blankenberge Belgische Kust

Voorzieningen:

  • Fietsverhuur
  • Cafetaria
  • Speeltuin

Ziet u het al zitten, uw vakantie aan de Belgische kust? U bent van harte welkom op ons gezellige verblijfpark waar u de Belgische gastvrijheid zelf kunt ervaren.

Direct uw vakantie boeken

 

Lijkt u het leuk om de meikvakantie in Blankenberge door te brengen? Bekijk ook de top 5 vakantieparken in België van Paradorvakantieparken.