zomervakantie in de Ardennen

Geniet van uw zomervakantie in de Ardennen, natuurlijk bij Parador parken

Met een hoge zon zekerheid en de prachtige natuur zijn de Ardennen een echte aanrader voor uw zomervakantie. Of u nu een actieve zomervakantie wilt, genieten van de zon of de gezellige dorpjes en steden bezoeken, bij Parador parken ben u altijd in de goede handen. 

Maak kennis met verblijfspark Ardinam, een echte aanrader in het zuiden van België

In het zuiden van België bevind zich het moderne, drie sterren verblijfpark Ardinam. Dit park is ideaal voor heel het gezin en beschikt over vele faciliteiten. Zo heeft u gratis WIFI op het park, een groot voetbalveld en een kinderwaterparadijs voor de kinderen. Het zal u niet verbazen dat dit park zeer kindvriendelijk is en uw kinderen zich geen moment zullen vervelen in de prachtige natuur. Misschien heeft u het al gehoord in de buurt van dit familiepark liggen de grotten van Neptunus, een echte spannende aanrader voor jong en oud! Het zijn een van de oudste grotten van België en door deze grotten loop ook een prachtige rivier. U kunt hier met de kinderen een spannende tocht bijwonen om niet alleen een dag vol plezier te beleven, maar ook in aanraking te komen met de bosrijke Ardennen

zomervakantie 2017 in de Ardennen

Alle faciliteiten van verblijfspark Ardinam op een rijtje 

 • WIFI (30 minuten gratis per dag)
 • Cafetaria met ruim en zonnig terras
 • Petanque banen
 • Beachvolleybal terein
 • Ping-pong tafels
 • Biljart
 • Voetbalveld
 • Grote buitenspeeltuin
 • Kinderwaterparadijs
 • Mountainbike verhuur
 • 2 moderne, sanitaire gebouwen met douches, toiletten, lavabo's en chemisch lozingspunt
 • Wasserette

Bekijk de tarieven voor de zomervakantie

Langer genieten op verblijfpark Ardinam?

Omdat een zomervakantie in de prachtige Ardennen misschien net iets te kort is, heeft verblijfspark Ardinam ook jaarplaatsen beschikbaar. Alle jaarplaatsen zijn prachtig gelegen en of u nou houdt van zon, schaduw of rust voor ieder is een geschikte plaats beschikbaar. Alle jaarplaatsen zijn tevens uitgerust met WIFI en tv distributie. Meer over een vakantiehuis in de Ardennen.

Proef heerlijke delicatesse en bieren in de Ardennen

Wist u dat de bekende Ardennerham uit de Ardennen afkomstig is en dit ook wel wordt omschreven als "de parel van de Ardennen"'. Heerlijk gemarineerd en koud gerookt bij het uitzicht over de bosrijke Ardennen daar maak je iedereen blij mee! Bij de vele slagers uit de Ardennen kun je deze prachtig ham kopen, maar is er ook het beste wild te koop. Doordat de bakkers elke dag heerlijk vers brood bakken is dit de perfect combinatie om deze heerlijke ham eens te proeven. Behalve deze heerlijke delicatesse staat de Ardennen ook bekend om zijn heldere heerlijke bourgondische bieren. Een paar bieren die u kunt verwachten in de Ardennen zijn:

Deze prachtige bieren worden vaak aangeboden bij proeverijen en rondleidingen die lokale brouwerijen organiseren. In de steden vind u meerdere restaurants die meestal deze bieren ook aanbieden. Zoals u al ziet kunt u in de Ardennen bourgondische genieten van de prachtige bosrijke natuur. 

Namens Parador parken wensen wij u alvast een fantastische zomervakantie toe!

Last minute zomervakantie

Bent u op zoek naar een last minute zomervakantie in de Belgische Ardennen, de Kempen of de Noordzeekust. Wellicht is een verblijf op één van onze chaletparken of vakantieparken dan echt iets voor u.

Last minute zomervakantie in België

Niet op zoek naar een last minute zomervakantie in de Ardennen, maar meer iets voor een andere keer? Bekijk hier vakantiepark Ardennen voor het gehele jaar.