Op zoek naar een vakantie aan de Belgische kust?

Dan bent u bij Parador vakantieparken aan het juiste adres! Heerlijk uitwaaien aan de Noordzee en genieten van een 500 meter breed zandstrand. Park Dallas ligt op slechts 50 meter van het strand van Blankenberge aan de Belgische kust. In Blankenberge is het in de zomer gezellig druk en dat maakt het één van de belangrijkste badplaatsen aan de Belgische kust.

In Blankenberge vindt u een hoop bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Sint-Antoniuskerk en de Sint-Rochuskerk, maar ook de in 2003 gerenoveerde Pier en een prachtige jachthaven. In de maand april en mei zijn er de jaarlijkse havenfeesten in Blankenberge waar u zich helemaal kunt onderdompelen in de wereld van vissers en visserij. Bekijk hier wat Parador Vakantieparken aanbiedt aan zee.

Centraal gelegen in de buurt van het prachtige Blankenberge

Verblijfpark Dallas ligt in de buurt van het prachtige Blankenberge. In de buurt van het park vind je een groot warenhuis, sportcentrum, sealife Center en nog veel meer! Op het park bieden wij mooi, ruime, luxe kampeerplaatsen aan, die centraal zijn gelegen. Zo vind je bij elke kampeerplaats in de buurt de nodige voorzieningen zoals sanitair blok met douches, toiletten, wasserettes en wasmachines. Voor alle faciliteiten klik hier.

Lekker fietsen in de omgeving

Bij verblijfspark Dallas kunt u ook fietsen huren en zo de direct omgeving verkennen, dit kan al voor slechts €10 euro per dag. Zo kunt u bijvoorbeeld de “Genteleroute” fietsen, een 33 kilometer lange fietstour langs bedijkte moerassen en oude dorpjes. De vele fietspaden in de omgeving bieden u een prachtig uitzicht over de duingebieden en rustige landweggetjes.

Dorstig na een warme dag?

Zin in een biertje, cocktail of een frisje na een lange dag fietsen, wandelen of op het strand relaxen, het kan allemaal aan de Belgische kust. Zo vind u in Blankeberge veel gezellige terrasjes en cafés in het centrum. Maar kunt u ook in het nachtleven duiken en een gokje wagen in het casino of naar een Engelse traditionele pub. In de zomer kunt u in deze stad van alles doen en dat maakt Blankeberge een van de populairste plaatsen aan de Belgische kust.

Langer genieten van de Belgische kust?

Wij snappen het als u langer wilt genieten dan slechts een vakantie van de heerlijke Belgische kust en daarom biedt camping Dallas jaarplaatsen aan. De jaarplaatsen zijn onder andere uitgerust met water, gas, riolering, WIFI en tv distributie.