Fietsfanaat of houdt u van wandelen? Bezoek dan eens vakantiepark De Brem in de Kempen.

De Kempen in België, een prachtig groene streek ook wel bekend als de Hoge Kempen. Een zeer veelzijdige natuur met zandgronden, heidelandschappen, beekjes, beekvalleien, duinen, stiltegebieden, vijvers en nog veel meer! U kunt hier prachtig wandelen of fietsen en helemaal tot rust komen.

De Brem

Verblijfpark De Brem is een kleinschalig park gelegen in het groen van de bossen en de uitgestrekte weilanden. Elke dag wakker worden van het geluid van de fluitende vogeltjes, de geur van de verse natuur en het koele briesje dat door de bomen waait. Omdat de omgeving van De Brem eigenlijk gewoon een sprookje is, snappen wij dat u hier langer wilt blijven dan slechts een paar weken. Daarom biedt De Brem ook staanplaatsen aan, 70 prachtige en ruime kavels omgeven door het groen van de natuur. Klik hier voor meer informatie over de jaarplaatsen.

Leuke bezienswaardigheden in de buurt van verblijfspark De Brem.

Klooster Vorselaar

Het dorpje Vorselaar een ruim halfuurtje fietsen, is een prachtig klooster te bezichtigen. Klooster Vorselaar en haar prachtige kapel liggen op de hoek van de markt. Het is een beschermd monument en het sobere kloostergevoel zie je overal terug in het centrum van dit dorpje. Vandaag de dag zijn er nog ruim 500 zusters actief.

The forbidden garden

U bent helemaal geïnspireerd geraakt door de prachtige natuur van de Kempen en u kan er niet genoeg van krijgen, bezoek dan the forbidden garden. The forbidden garden bevindt zich in het dorpje Geel in België, dit is een klein uurtje fietsen. In deze verboden tuin kunt u genieten van middeleeuwse ruïnes die de tuin sieren. Deze sprookjesachtige tuin met muren die begroeid zijn met vetplantjes, wanen u echt in een andere wereld. Een aanrader voor jong en oud!

Lekker uitwaaien in Bobbejaanland

Eventjes genoeg van het wandelen en of fietsen? Ga dan eens een lekker dagje naar Bobbejaanland, leuk voor jong en oud. Wat dacht u bijvoorbeeld van de intense attractie de Nightmare Motel? Wanneer u hier ingecheckt bent, ontdekt u al snel dat het niet om een rustig motel gaat. Deze escape room attractie kunt u met maximum vier andere hotelgasten betreden, spannend! Bent u niet zo van de spannende attracties maar meer van het survivallen, Bobbejaanland heeft het allemaal. Zo kunt u lekker afkoelen in de wildwaterbaan en glijd u razendsnel naar beneden van de wildste glijbanen, plezier is gegarandeerd!