Genieten van een tijdelijk of juist een langer verblijf?

U kunt bij ons terecht voor korte verblijven, maar ook voor jaarplaatsen in één van onze verblijfparken. In de Parador vakantieparken kan u het hele jaar door genieten van de prachtige Belgische natuur in de bossen en de weilanden of juist van de mooie Belgische kust. Onze verblijfparken beschikken over verschillende faciliteiten die er voor zorgen dat zowel jong als oud zich vermaakt. De parken bieden allemaal een unieke omgeving aan in combinatie met rust en gezelligheid.

Vakantiepark Breebos

Wilt u graag wakker worden in een bosrijke omgeving? Dan is verblijfpark Breebos perfect voor u! Dit 30 ha grote vakantiepark bevindt zich in de Antwerpse Noorderkempen en biedt ontzettend veel faciliteiten. Vakantiepark Breebos is leuk voor het hele gezin en voor iedereen is er iets te doen. U kunt bijvoorbeeld zwemmen in de zwemvijver met uitgestrekt zandstrand of in het openluchtzwembad met ligweide. Voor de kleintjes is er een peuterbad, een binnenspeeltuin en verschillende buitenspeeltuinen. Daarnaast is er een visvijver en roeivijver met waterfietsen. U kunt een sportief spelletje spelen op de tennistafel of op het tennisplein. Er zijn nog vele andere faciliteiten op verblijfpark Breebos, deze vindt u hier.

Bent u op zoek naar een langere verblijfpaats op Breebos? U heeft al een jaarplaats vanaf 1.521,-. De plaatsen verschillen van +/- 100m² tot +/- 160m². Bij onze jaarplaatsen zit een parkeerplaats, elektra, water, riolering, digitale TV en verharde wegen met goede verlichting inbegrepen.

Verblijfpark De Brem

Houdt u van wandelingen of fietstochten? Dan zit u goed bij verblijfpark De Brem. Hier kunt u in alle rust genieten van de mooie natuur van de Kempen. Dit vakantiepark ligt midden tussen de bossen en de uitgestrekte weilanden. Verblijfpark De Brem staat bekend om haar kleinschaligheid en gezelligheid. Gelegen tussen Gierle en Lichtaart ligt De Brem centraal, maar in een rustige omgeving. Het heeft 70 ruime verblijfplaatsen en is uitgerust met nieuw sanitair. U kunt heerlijk van de natuur genieten in de zonne- en ligweide, petanqueveld en aan onze picknicktafels onder de sprookjesachtige bomen. Bekijk hier wat De Brem allemaal te bieden heeft.

De Brem beschikt over jaarplaatsen waar u terecht kan vanaf € 1.421,-. De plaatsen verschillen van +/- 100m² tot +/- 160m². Bij onze jaarplaatsen zit een parkeerplaats, elektra, water, riolering, digitale TV en verharde wegen met goede verlichting inbegrepen.

Verblijfpark Ardinam

Bent u op zoek naar een plekje in de Ardennen? Op verblijfpark Ardinam kunt u genieten van de bijzondere ongerepte natuur tussen Dinant en Namen. Ideaal voor de mooiste wandelingen en fietstochten. Het 15 ha grote vakantiepark is gelegen op bosrijke heuvels. Bekijk hier Ardinam.

Verblijfpark Ardinam is ideaal voor langere verblijven. Jaarplaatsen zijn al beschikbaar vanaf € 1.392,-. en verschillen van +/- 100m² tot > 300m². Bij onze jaarplaatsen zit een parkeerplaats, elektra, water, riolering, digitale TV en verharde wegen met goede verlichting inbegrepen.

Beachside

Wilt u graag verblijven vlakbij de Belgische kust waar u kunt genieten van de zee en het strand? Beachside zijn ligt op slecht 50 meter van het strand van Blankenberge. Beachside is erg centraal gelegen bij het centrum van Blankenberge en in de buurt zijn vele activiteiten en faciliteiten beschikbaar. Door de vele bezienswaardigheden is er voor iedereen wat te doen.

Bekijk hier verblijfpark Beachside.

Bij Beachside kunt u het hele jaar terecht. De jaarplaatsen zijn +/- 100m² en vanaf € 2.543,- beschikbaar.

Chaletpark Ter Heide

Midden in het groen en vlakbij het winkelcentrum van Breebos ligt het Chaletpark Ter Heide. Wanneer u houdt van wandelingen en fietstochten kunt u terecht in het natuur- en wandelgebied "Blakheide". Bekijk hier Chaletpark Ter Heide.

Op Ter Heide worden verschillende kavels te koop aangeboden, in combinatie met zowel bestaande als volledig nieuwe chalets. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar en het kan naar uw wens aangepast worden. Hierdoor wordt het al snel een nieuw thuis!

Een eigen chalet of stacaravan?

Heeft u er al eens aan gedacht om uw eigen chalet of stacaravan aan te schaffen? Hiervoor kunt u een mooi plekje uit zoeken op één van onze parken. Dan kunt u het hele jaar door genieten van uw eigen plekje!

Steeds meer mensen kiezen resoluut om te verblijven op één van onze parken. De aanschaf van een chalet of stacaravan is niet alleen al snel een eigen thuis, maar is ook een investering. Op onze parken van Parador heeft u het recht om uw chalet of stacaravan onder te verhuren. Onze partner Caravandeal kan aan al uw wensen voldoen en helpen u graag verder. Kijk hier naar de opties voor het kopen van een eigen chalet of stacaravan.